Ungdomslederpris

Onsdag den 18. april 2018 er Erik Lind Pedersen blevet tildelt ungdomslederprisen af Aabenraa Fritidsråd og Aabenraa Kommune, som blev uddelt i Kliplev Hallen af formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Lars Kristensen, i forbindelse med kommunens uddeling af erkendtligheder.

Klubben har indstillet ham med følgende begrundelse:

På vegne af Bov IF Bowling indstilles klubbens ungdomsleder Erik Lind Pedersen til Ungdomslederprisen for hans arbejde i vores ungdomsafdeling siden 2012, der er blomstret op fra et par medlemmer til i dag ca. 16 medlemmer.

Heraf har hovedparten licens, og deltager i turneringen, hvor vi i indeværende sæson har 2 hold tilmeldt.

Erik møder troligt op hver mandag og onsdag for at træne klubbens ungdomsspillere, samt tager med til sæsonens kampe.

Han har overskud til at tage sig af alle ungdomsspillerne fra de små til de store, fra de nystartede til de rutinerede, samt fra dem som det falder nemt for til dem som har udfordringer, og dermed har brug for yderligere støtte.

Herudover tager han ungdomsspillerne med til bl.a. Jysk Mesterskab og Danmarks Mesterskab, hvoraf førstnævnte i 2018 afvikles i weekenden den 26.-28. januar.

Han stiller gerne op, når klubben har brug for en hjælpende hånd ved arrangementer i klubben og Bov IF, herunder bl.a. gratis bowling for børn og unge torsdag i vinterferien, klubmesterskab og ungdomsstævne.

Erik har været bestyrelsesmedlem siden 2012.

Klubben indstiller Erik til prisen, som han fortjener for hans arbejdsiver, arbejdsindsats og store tålmodighed med klubbens ungdomsspillere.

Med hæderen fulgte et gavekort og en gave fra Aabenraa Fritidsråd og Aabenraa Kommune.

Tillykke med prisen. Vi håber, du blev glad for overraskelsen.