2xsølv og 2xbronze ved Jysk Mesterskab 2018

Klubben havde 5 ungdomsspillere med til Jysk Mesterskab i Herning, der blev afviklet i weekenden den 27.-28. januar 2018, nemlig Lærke Schmidt Pedersen, Ida Gundesen, Fabian Holm Larsen, Jonathan Hallingstad Cousin og Simon Lind Pedersen.

Lærke Schmidt Pedersen kvalificerede sig som nr. 4 i puslingerækken med 423 kegler til søndagens kvartfinale.
Hun er for nyligt rykket op i puslingerækken.
Hun blev nr. 2 i doublerækken.

Ida Gundesen blev nr. 12 i juniorrækken med 701 kegler. Hun lavede bl.a. en serie på 145 kegler.
Hun er for nyligt rykket op i juniorrækken.

Fabian Holm Larsen kvalificerede sig som nr. 3 i puslingerækken med 862 kegler til kvartfinalen. Han lavede bl.a. en serie på 184 kegler. FLOT!
Han blev nr. 2 i doublerækken.

Jonathan Hallingstad Cousin kvalificerede sig som nr. 5 i puslingerækken med 713 kegler til kvartfinalen. Han lavede bl.a. en serie på 145 kegler.

Simon Lind Pedersen blev nr. 10 i juniorrækken med 824 kegler.

KVARTFINALERESULTATER:

Lærke Schmidt Pedersen kvalificerede sig som nr. 4 i puslingerækken med i alt 730 kegler til semifinalen.

Fabian Holm Larsen kvalificerede sig også som nr. 4 i puslingerækken med i alt 1.392 kegler til semifinalen.

Jonathan Hallingstad Cousin blev nr. 5 i puslingerækken med i alt 1.196 kegler.

SEMIFINALERESULTATER:

Lærke Schmidt Pedersen tabte semifinalekampen, og ender på en delt 3. plads.

Fabian Holm Larsen tabte semifinalekampen, og ender på en delt 3. plads.

I kan se resultater, keglefald m.m. på bowlingsport.dk under DBwF Vest.

Se flere billeder under Galleri:

Der deltager desværre kun 72 ungdomsspillere i stævnet, hvilket er en nedgang i forhold til sidste år.

Det skal vi gerne have vendt til fremgang, da det jo ikke kun gælder om at bowle og vinde medaljer, men også om at møde andre spillere og have en hyggelig weekend sammen.

Klubben siger tusind tak til de forældre, der har stillet sig til rådighed i weekenden.

Tillykke med medaljerne.