Årets Bov IF'er

Årets Bov IF'er findes i bowlingafdelingen, nemlig kasserer Bente Knudsen, som er blevet indstillet til titlen som Årets Bov IF'er med følgende indstilling:

"Jeg vil gerne på vegne af bowlingafdelingen indstille vores kasserer Bente Knudsen til Årets Bov IF’er for hendes virke som kasserer for bowlingafdelingen igennem snart 17 år.

Bente blev valgt som kasserer i 2001.

Da hun startede, modtog hun i sin tid en kasse med bilag, og har indtil Klubmodul-systemet blev indført klaret bogføringen med en god gammeldags orange kassebog og nogle girokort.

Bente har på godt og ondt taget sig af bogføringen igennem årene, og har i dag fået det hele godt op at køre i det nuværende system under Klubmodul, selvom hun var lidt skræmt af det nye system i starten.

Bente har på seneste generalforsamling oplyst, at indeværende år blev sidste som kasserer, idet yngre kræfter nu må tage over.

Bowlingafdelingen er dybt taknemlig for hendes frivillige arbejdsindsats igennem de mange år, og indstiller hende hermed til titlen som Årets Bov IF’er.

Lene Kirkebak Ovesen, formand"