Medaljehøst

Jannick Holm, Fabian Holm Larsen og Ida Gundesen sikrede førsteholdet sølvmedaljer ved sidste spillerunde i Gram.

Det blev til en 4. plads til klubbens andethold, hvor Jonathan Hallingstad Cousin, Villads Rudbeck, Tristian Noyé og Daniel Beese Skarritsø sikrede sig en kegle.

Gram vandt guld og BK Sydvesten vandt bronze.

Tillykke med medaljerne og keglerne.

Vinterferie 2018

Klubben havde torsdag den 15. februar 2018 invitereret lokalområdets børn og unge til gratis bowling i samarbejde med Grænsebowling.

36 børn tog imod tilbuddet, og der blev bowlet igennem i de 2 timer.

Yngste deltager var blot 2 år og 2 måneder.

Tak til de spillere, som hjalp til, samt Heidi og Erik.

Se flere billeder under Galleri

Afslutning

Onsdag den 20. december 2017 blev der afholdt afslutning før juleferien, hvor forældre, søskende og klubmedlemmer dystede børn mod forældre.

Forældrene vandt i år kampen. I 2015 og 2016 vandt børnene.

I kan se flere billeder under Galleri

Bov IF Julekalender

Søndag den 5. november 2017 solgte klubben 125 stk. julekalendere på blot 2 timer.

Vi siger tusind tak for hjælpen til de medlemmer, forældre og søskende, som deltog. Vi takker for det store fremmøde.