BOWLING-SJOV:

Kloge ord - anno 1859

“At man når det i sandhed skal lykkes én at føre et menneske hen til et bestemt sted, først og fremmest må passe på at finde ham hvor han er og begynde der.

Dette er hemmeligheden i al hjælpekunst. Enhver der ikke kan det, han er selv i indbildning, når han mener at kunne hjælpe en anden.

For i sandhed at kunne hjælpe en anden, må jeg forstå mere end han - men dog vel først og fremmest forstå det, han forstår. Når jeg ikke gør det, så hjælper min mereforståen ham slet ikke.

Vil jeg alligevel gøre min mereforståen gældende, så er det fordi jeg er forfærdelig stolt, så jeg i grunden, i stedet for at gavne ham, egentlig vil beundres af ham.

Men al sand hjælp begynder med ydmygelser: Hjælperen må først ydmyge sig under den han vil hjælpe, og derved forstå, at det at hjælpe ikke er at være den herskesygeste, men den tålmodigste, at det at hjælpe er villighed til, indtil videre at finde sig i at have uret, og i ikke at forstå hvad den anden forstår.”

HVIS ikke du fik fat i meningen, så læs det en gang til. Ordene er hentet fra Søren Kierkegaard, og det er hentet fra noget der hedder “Brudstykke af en ligefrem Meddelelse”, og som tidligere skrevet er det fra 1859.

Bowlinginstruktører burde nærlæse ovenstående og tage ved lære.

Alle børnene spillede bowling, undtagen Sune, han var bowlingkugle.

- Min kone siger, at hun vil forlade mig, hvis jeg ikke dropper bowlingen.
- Der er virkeligt hårdt, kammerat.
- Ja, jeg kommer til at savne hende…!

- Du må undskylde balladen i går, men min kone og jeg skændtes, fordi jeg ville til bowling, og hun ville i biografen.
- Nå, hvilken film så I så…?

Children

Having children is like having a bowling alley installed in your head.

Blonde Joke:

Bowling Team
Two bowling teams, one of all Blondes and one of all Brunettes, charter a double-decker bus for a weekend bowling tournament in Atlantic City. The Brunette team rides in the bottom of the bus. The Blonde team rides on the top level.

The Brunette team down below is whooping it up having a great time, when one of them realises she doesn't hear anything from the Blondes upstairs.

She decides to go up and investigate. When the Brunette reaches the top, she finds all the Blondes frozen in fear, staring straight-ahead at the road, and clutching the seats in front of them with white knuckles.

She says, "What the heck's goin' on up here? We're havin' a grand time downstairs!" One of the Blondes looks up and says, "Yeah, but you've got a driver!"

“Exposed bowls“

Skip to lead: Good bowl ! you just need a bit more grass and a bit more weight.
Skip to Third: You need to change your hand, and put on a foot !
Skip to Third: “Which is the danger bowl?” Third: “The one your holding”
I rang up my local bowling club, I said “is that the local bowling club?”
He said “It depends where you're calling from”.